Ajánlott oldalak

Gokartozzon Székesfehérváron! A gokartozás versenyszerű élményt nyújt!

Gokart pályát keres csoportos gokartozáshoz?

Egyéni és csoportos bérgokartozás 8 perces futamidővel, igény szerinti bérlés feltételeit biztosítva akár pár órás használatra is a Székesfehérvár Szárcsa út 40 alatt található pályánkon. A gyerek gokartok 6-éves, a felnőtt gokartok 12 éves kortól vehetők igénybe, amelyek sportos kivitelű Honda 270cm3, 9le-s motorokkal szerelt gokartok. A pálya kb 400 m hosszú és 5 m széles, biztonságos.

A gokartozás versenyszerű élményt nyújt!

Versenyek bonyolítását vállaljuk, egyéni időmérő biztosított.

Néhány fontos információ a pályával kapcsolatban:

A Pályát mindenki saját felelősségre használhatja!

14 év alatti gyermekek kizárólag szülői engedéllyel vehetik igénybe pályánkat!

Gokartozas csak cipő viselésében engedélyezett!

 

 

 

 

Nyitvatartás:

Gokartpálya nyitvatartas:

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Hétfő - Csütörtök:  10.00 - 17.00- ig 

Péntek - Szombat : 10:00 - 17.00-ig 

Vasárnap : 10:00 - 17.00-ig

Rossz idő esetén gokartozás nem lehetséges

 
 
2023.11.05-től a gokartpálya tavaszig zárva tart. Jó idő esetén minimum 4 fő 2*8 perc estén rendelkezésre állunk.
NEDVES PÁLYA ESETÉN A PÁLYA ZÁRVA VAN! 

Nyitvatartási időtől való eltérés esetén telefonos bejelentkezés szükséges.

Elérhetőségünk: 06-20-20-99-181

 Ünnepnapokon is nyitva

Nagyobb csoport esetén telefonos egyeztetés szükséges. 

 

 

 

Egyszemélyes Gokart :
8 Perc/fő
4500 Ft
  2 x 8 Perc/fő 9000 Ft

 (nem megosztható)

3 x 8 Perc/fő
12000 Ft
Kétszemélyes Gokart :
8 Perc/fő
5000 Ft
  2 x 8 Perc/fő 10000 Ft
 (nem megosztható)
3 x 8 Perc/fő
13500 Ft

 

A gokartozás szabályai

 

 

A gokartozás egy nagyon népszerű szórakozás, melynek lényege hogy egy speciálisan erre a pályára kialakított autóval versenyezhessünk. Ám a gokart használatának is vannak szabályai és biztonsági feltételei, melyekkel jó, ha tisztában vagyunk, mielőtt kipróbálnánk.

A legfontosabb, hogy bukósisak és maszk használata kötelező, továbbá alkohol vagy drog hatása alatt tilos a gokartot vezetni, valamint papucs vagy sál viselése sem megengedett. Ezek talán a legszigorúbb előírások, melyeket feltétlenül tartsunk be a pályán. Vannak még egyéb tényezők, melyekre figyelnünk kell, például a testmagasságunknak el kell érnie a 150 cm-t, illetve 14 éves kor alatt kizárólag szülői engedéllyel gokartozhatunk. Figyelnünk kell továbbá a pályán, valamint a verseny alatt a sportszerű magatartásra; a szándékos ütközés, lökdösés, vagy a menetiránnyal szembeni haladás szigorúan tilos és azonnali kizárással jár. A zászlók különböző jelzéseit mindig figyelembe kell venni gokartozás során. Természetesen még így is előfordulhatnak balesetek, vagy nem árt történések, de ha ezeket a szabályokat betartjuk, nagy eséllyel elkerülhetjük ezeket.

A gokartozás felejthetetlen élmény, egy örömteli szórakozás barátainkkal, családtagjainkkal. Pórbálja ki Ön is gokartjainkat, és forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!

 

 

Miért szeretünk gokartozni?


A gokartozás nem a legmodernebb szórakozások egyike, ám hosszú évek óta valamiért mégsem csökken a gokart népszerűsége. Lássuk néhány okot, miért szeretünk ennyire gokartozni!

 

  • Minden kisgyerek álmai között szerepel, hogy autóversenyzőként is kipróbálhassa magát, a gokarttal mi mindezt lehetővé tesszük.
  • Nem csak gyerekeknek, de nagyobbaknak és felnőtteknek is fergeteges szórakozást jelenthet egy gokart volánja mögé ülni, hiszen egy kis barátságos versenyzés, izgalmas száguldás és féktelen feszültség levezetés mindenkinek jól esik néha.
  • A gokartot kortól függetlenül bárki használhatja, így akár családi programként is megállja  a helyét. Izgalmas és szórakoztató program, mely megadja az autóvezetés és a száguldás élményét, mindezt biztonságos keretek között.
  • Nem csupán hétvégi kikapcsolódás gyanánt érdemes kipróbálni a gokartozást, de olyan különlegesebb programok szervezésénél is érdemes számításba venni, mint amilyenek a csapatépítők, osztálytalálkozók vagy lánybúcsúk és legénybúcsúk.

 

Nálunk kedvezményes áron suhanhatnak a sebesség szerelmesei! Jöjjön el hozzánk és élje át a gokartozás nagyszerű élményét!

gokart

 

 

Gokartozás élménye csapatépítő tréningeken

 

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a csapatépítő tréningek. Akár új munkatársak összeismertetése a cél, akár egy összeszokott csapat közös kikapcsolódása, a lényeg, hogy a kollégák együtt csináljanak valamit. Így alkalom adódik kicsit jobban megismerni egymást, miközben felszabadultan szórakozik mindenki és valami olyat próbál ki, amit még addig soha.

A gokartozás különleges és szórakoztató alternatívát jelenthet a csapatépítő programok lebonyolítására, hiszen a barátságos versengés közben senki nem unatkozik, mégsem igényel különösebb ügyességet, és mindenki részt tud venni benne.

Ha Ön is egyedi programot tervez kollégáinak, látogasson el Székesfehérváron található gokart pályánkra és szervezze csapatépítő tréningjeit egy igazán izgalmas helyszínre. Csoportok számára természetesen kedvezményt biztosítunk. Nevezzenek be egy 9 perces önfeledt száguldásra és felejtsék el a munkahelyi stresszt egy barátságos versenyzés erejéig!

Forduljon hozzánk és foglaljon időpontot már most a székesfehérvári gokart pályánkra!

 

 

Páros program a gokart pályán: randevú

 

Szeretné randevú partnerét elkápráztatni, de nincs ötlete, hová szervezzen programot? A gyertyafényes vacsora már divatjamúlt, és nem is illik minden alkalomhoz, a moziban nem lehet beszélgetni, a séta túl eseménytelen. Válasszon valami olyan programot, ami izgalmas, mégsem vonja el a figyelmet a másikról, és mindketten jól szórakozhatnak közben!

Próbálja ki gokart pályánkat Székesfehérváron, és lepje meg kedvesét egy exkluzív randevúval. Béreljen gokartot két személyre vagy rendezzenek barátságos autóversenyt egy napfényes szombat délután.

A gokartos randevú sikeresebb lehet, mint gondolná, ha első hallásra nem is rejt magában túl sok lehetőséget. Gokartozás során alkalma nyílik jobban megismerni a másikat, hiszen a játék közben elszállnak a gátlások, képesek vagyunk megnyílni, és a valódi énünket mutatni a másik felé. A kezdeti feszültség és zavar feloldására egy barátságos versenyzésnél semmi sem alkalmasabb.

Keresse fel székesfehérvári gokart pályánkat, és ne ragadjon le az unalmas randi ötleteknél. Legyen velünk kreatív és ismerkedjen szórakozva!

 

Legénybúcsún gokartozni? Miért ne!

 

 

A legénybúcsúnak nagy divatja van napjainkban. A megállapodni készülő férfiak egyre több ízben használják ki az alkalmat, és ünnepelnek barátaikkal. Habár ez a szokás külföldről származik, mára hazánkban is meghonosodni látszik, így egyre több szervezett program, és különleges helyszín várja a bulizni vágyókat.

Téves feltételezés, hogy a legénybúcsú központi eseménye az alkoholfogyasztás, hiszen jellemzőbb, hogy vannak, akik egész napos program keretében szeretnék emlékezetessé tenni a házasságkötés előtti napokat.

Ilyenkor számos alternatív program szóba jöhet a paintballtól a tandemugráson át a gokartozásig. Kevésbé veszélytelen, mégis szórakoztató választás a gokartozás, hiszen gokartozni mindenki szeret, és ennél a tevékenységnél nincs ideálisabb választás egy csapat izgalomra vágyó férfi számára!

Gokartozás közben újra kisfiúnak érezhetik magukat a társaság tagjai, felszabadulhatnak és szabadon levezethetik a feszültséget, barátságos gokart versenyt is szervezhetnek. Tegye emlékezetessé Ön is legénybúcsúját a székesfehérvári gokartpályán! Részletes tájékoztatásért keressen minket bizalommal!

 

 

Gokart a gyerekeknek? Igen!


Ha a játszótér már unalmas, muszáj kitalálnunk valami újat csemeténknek. Ha gyermekünk vágyik az izgalomra, a legjobb választás erre a gokart.

A gyermekek, főleg a fiúk, de lányoknál is előfordul bőven, hogy már kicsi gyerekkoruk óta rajonganak az autókért, hiszen rengeteget játszanak vele. Az autómániás kicsiknek óriási érzés egy gokart pályán szórakozni, hiszen szinte talán minden kisfiú arról álmodozik, hogy autóversenyző legyen, így pedig átélheti ezt az utánozhatatlan élményt.

Ha esetleg még különlegesebb dologgal szeretné meglepni csemetéjét, szervezze például szülinapi partiját a gokart pályára! Ha pár barátjával együtt veszik igénybe szolgáltatásainkat, kedvezményt tudunk biztosítani, gyermekének pedig egy felejthetetlen élményben lesz része. De ha épp nincs semmilyen ünnep, akkor is szervezhet nálunk összejövetelt, kérésre indítunk versenyeket is, melyeken az ifjú versenyzőbarátok összemérhetik tudásukat.

Ha minket választ, garantáljuk a jó szórakozás élményét, mely akár még közelebb hozhatja egymáshoz Önt és gyermekét!

Gokart a gyerekeknek

 

 

 

Elérhetőségek

 

Telefon: +36-22- 503-380
Mobil: +36-20-2-099-181

 

Gokartpálya nyitvatartas:

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Hétfő - Csütörtök:  10.00 - 17.00- ig 

Péntek - Szombat : 10:00 - 17.00-ig 

Vasárnap : 10:00 - 17.00-ig

Rossz idő esetén gokartozás nem lehetséges

 

Jó idő esetén minimum 4 fő 2*8 perc estén

rendelkezésre állunk.

 

Eredetvizsgálat nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök:  8.00 - 17.00- ig 

Péntek: 8:00 - 16:00-ig

Szombat  : 10:00 - 14:00

Vasárnap: Csak előzetes időponfoglalás esetén

NYITVATARTÁSI IDŐBEN NEM KELL

IDŐPONTOT FOGLALNI!

Email: atiras@atiras.eu

Felhívjuk Kedves vendégeink figyelmét

hogy az autót tisztán és üresen hozzák el a vizsgálatra!

Valamint hétvégén az eredetiség viszgálat,

biztosítás kötés estén 5000 Ft különdíjjat számolunk fel. 

Átírás ügyintézés 6000 Ft. 

Székesfehérvár, Szárcsa u. 40.


Nyitva.tartási időtől való eltérés esetén
telefonos bejelentkezés szükséges.

Eredetiség vizsgálat hétvégén és ünnepnapokon külön díj ellenében.

Időpont foglalás telefonon!

Nagyobb csoport esetén telefonos egyeztetés szükséges.

Keresés az oldalon

Eredetvizsgálat

Az eredetiségvizsgálat díja jelenleg 17000 Ft és 20000 Ft közöt változik, attól függően,hogy hány köbcentiméteres az autó, jármű stb. Adásvételkor általában megegyezés kérdése, hogy ki fizeti az eredetiségvizsgálat díját: az eladó vagy a vevő. Ezt a kérdést célszerű az áralku során tisztázni.

Gépjármű eredetiség vizsgálat

Márkafüggetlen autószervíz

automobile logoTeljeskörű gépjármű átvizsgálás, műszaki vizsgára vó felkészítés.

Átírás ügyintézés:

(1) Gépjármű eredetiségvizsgálat
(2) Kötelező biztosítás kötés
(3) Okmányirodai ügyintézés

Térkép

Blog

car interiorLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...